THE DEFINITIVE GUIDE TO VERIFICARE ISTORIC AUTO

The Definitive Guide to verificare istoric auto

The Definitive Guide to verificare istoric auto

Blog Article

E essential de mentionat ca multi dintre acesti furnizori de rapoarte ofera atat variante gratuite, cat si platite. Daca ai nevoie doar de informatii de baza, variantele gratuite pot fi suficiente.

Aceasta serie de cifre si litere poate fi gasita pe diferite componente ale masinii, de la sasiu si caroserie, pana la motor si documentele de inmatriculare ale vehiculului.

informatii despe componente - daca mulajele, barele de protectie, oglinzile si manerele au aceeasi culoare cu cea a caroseriei sau nu

Nimeni nu vrea un vehicul cu daune ascunse. Acest lucru ar putea duce la un preț exagerat sau la probleme de siguranță la drum.

Asadar, nu neglija acest factor vital si asigura-te ca obtii o verificare completa a istoricului autoturismului pe treatment urmeaza sa il achizitionezi.

Va rugam sa fiti informat ca acest site utilizeaza module cookie pentru a va permite sa utilizati serviciul nostru, sa furnizati conținut optimizat si sa adaptati site-ul Internet la nevoile dvs.

Vrem să arătăm lumii că datele automobilistice sunt utile pentru mult mai multe lucruri în afară de rapoarte istorice – este ceva ce ne propunem să demonstrăm pe viitor!

Toate aceste informatii sunt esentiale pentru a-ti forma o visualize clara si completa despre vehiculul pe care intentionezi sa il cumperi.

carVertical iti ofera posibilitatea sa verifici istoricul daunelor, revizii si kilometrajul real al unei masini SH. Aceasta verificare este esentiala in procesul de cumparare a unui auto next-hand, deoarece iti ofera informatii importante despre starea si fiabilitatea vehiculului.

kilometrajul dat înapoi este cea mai frecventă înșelătorie la vânzarea autoturismelor second hand

Aici poti gasi informatiile despe echipamentul masinii tale. Informatiile sunt prezente in raport in functie de disponibilitatea lor in sistem. Ce poti gasi sunt urmatoarele:

Modificarea kilometrajului este o practica comuna in multe tari, nu doar in Romania. In Germania se estimeaza ca thirty% din masinile rulate au kilometrajul dat inapoi. Nu avem astfel de date disponibile in Romania , dar practica poate fi si mai frecventa decat in Germania. Nu e greu de explicat de ce atat de multe masini sunt vandute in acest mod; cu cat mai multi kilometri are, cu atat este mai mic pretul si masina se vinde mult mai greu. De fapt, in cazul anumitor masini importate, kilometrajul poate fi dat inapoi de doua ori: prima data in strainatate, apoi, din nou, in Romania. autoDNA aduna informatii despre kilometrajsi daca acestea sunt dispnibile, sunt adaugate in raport.

Va rugam sa fiti informat ca acest website utilizeaza module cookie pentru a va permite sa utilizati serviciul nostru, sa furnizati conținut optimizat si sa adaptati web-site-ul web la nevoile dvs.

Raportul privind istoricul masinii oferit de Carvertical.com este un instrument valoros pentru orice detinator sau posibil cumparator de site web masini.

Report this page